Η “συνύπαρξη” Μητσοτάκη- Ερντογάν στο ΝΑΤΟ και η “σκιά” Καραμανλή- Σαμαρά

Η Ελλάδα έχει μακρά ιστορική πολιτισμική, πολιτιστική, πολιτική και εθνική διαδρομή στην ιστορία. Η ελευθερία και η δημοκρατία είναι βασικά στοιχεία αυτής της διαδρομής. Η φιλελεύθερη δημοκρατία είναι τεχνικό, θεσμικό και συνταγματικό πολίτευμα. Η στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και συγκεκριμένα, των εκλέγειν και εκλέγεσθαι προβλέπεται, μεταξύ άλλων ποινών, για δράστες σοβαρών παράνομων αδικημάτων και εγκλημάτων (συστηματικής διαπλοκής και συστημικής διαφθοράς, μεταξύ πολλών άλλων και όλων).

Η θεσμική, πολιτική, κοινοβουλευτική και συνταγματική κρίση που συγκλονίζει τη χώρα, οφείλεται στον πραξικοπηματικό αποκλεισμό των λαικών και των εθνικών δυνάμεων και στην εκπροσώπηση στην Βουλή των Ελλήνων (πλην λίγων εξαιρέσεων), αποκλειστικά των δυνάμεων και των συμφερόντων που διαπλέκονται με τη φασιστική ολιγαρχία και τα ΜΜΕ. Το χειρότερο δε είναι ότι η αποκλειστικότητα της εκπροσώπησης των δυνάμεων και των συμφερόντων της ιδιωτικής παρακρατικής διαπλοκής, αφορά περισσότερο ακόμα τις δυνάμεις της εξτρεμιστικής φασιστικής αλλοδαπής διαπλοκής, στην οποία η ημεδαπή διαπλοκή, έχει παραδοθεί αναλόγως. Αποτέλεσμα είναι η διακυβέρνηση να υπαγορεύεται από τα αλλοδαπά ιδιωτικά κυκλώματα και διαπλεκόμενα κέντρα, με ότι αυτό συνεπάγεται, πολιτικά, οικονομικά, νομικά, συνταγματικά και εθνικά για τη χώρα και τους πολίτες της.

Σημειωτέον δε ότι ακόμα και αν η εκπροσώπηση των εν λόγω αλλοδαπών κέντρων και κυκλωμάτων στη Βουλή των Ελλήνων ήταν σύννομη (που προφανώς δεν είναι), οι πράξεις, οι προθέσεις και οι πολιτικές τους δεν είναι σύννομες, οπότε οι εν λόγω δεν θα εκπροσωπούντο λόγω στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων τους. Η Ελληνική κρίση λοιπόν συνίσταται στο ότι τα εν λόγω ιδιωτικά αλλοδαπά κέντρα διαπλεκόμενα με τα ημεδαπά παρακρατικά κυκλώματα, όχι μόνο κυριαρχούν στη Βουλή, (που κατά τα άλλα επιγράφεται ως των “Ελλήνων”), αλλά έχουν αποκλείσει πραξικοπηματικά με διάφορες σταλινικές και φασιστικές διώξεις, όλες τις άλλες διαφορετικές η διαφωνούσες δυνάμεις και ιδίως αυτές που αντιπολιτεύονται την απόλυτη και απολυταρχική κυριαρχία και επικυριαρχία τους, δηλαδή τις εθνικές.

Αυτά τα γεγονότα και τις εξελίξεις τους στα ΜΜΕ, παρακολουθεί το πανελλήνιο, άφωνο.

Επεισόδιο με σκάφος μεταναστών στη Χίο – Πυροβόλησαν προς τους λιμενικούς που απάντησαν με πυρά στον αέρα

Η βίαιη εισβολή των “παράτυπων (χωρίς ταξιδιωτικά η άλλα έγγραφα ταυτότητας) μεταναστών” (δηλαδή κακοποιών και τρομοκρατών, είτε στρατευμένων τζιχαντιστών, είτε εν δυνάμει) στη χώρα και στην Ε.Ε., είναι πλέον και ένοπλη.

https://www.protothema.gr/greece/article/1516658/epeisodio-me-skafos-metanaston-sti-hio-purovolisan-pros-tous-limenikous-pou-apadisan-me-pura-ston-aera/

Γαύδος: 283 μετανάστες, δύο λεωφορεία, παντελής απουσία ειδών πρώτης ανάγκης

Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου απειλούνται συστηματικά και η Γαύδος υφίσταται διαρκείς επιθέσεις.

Που βρίσκονται, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου (εννοώ των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων – όχι της ημεδαπής και αλλοδαπής διαπλοκής), θα ήθελα να ήξερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top