Επιδημία ενδοοικογενειακής βίας;

Ωστε έτσι λοιπόν. Μα καλά, τι πάθανε όλοι ξαφνικά και δέρνουν τις γυναίκες τους;

Καταγγελίες από γείτονες για τον Κέντρικ Ναν χτες, ότι έβρισε τη γυναίκα του και την κλείδωσε απέξω. Καταδόσεις από γιατρό ιδιωτικής κλινικής σήμερα, ότι γνωστός δικηγόρος χτύπησε τη γυναίκα του και την έριξε από τις σκάλες. Διαψεύσεις από τα ζευγάρια. Δημοσιότητα από τις εφημερίδες. Το ξύλο βλέπω πέφτει βροχή, εξού και οι γείτονες, οι γιατροί και η αστυνομία στο κρεββάτι μας. Τουλάχιστον να στήσουμε και μία κάμερα on air στο tic toc να γίνουμε και διάσημοι.

Στη Βουλή των Ελλήνων όμως δεν τσακώνονται, επειδή ασχολούνται με το δημογραφικό, που είναι εθνικό θέμα. Πολύ σωστά, αφού ασχολήθηκαν με τους γάμους ομοφύλων και τα λοιπά θέματα επείγοντος δημοσίου συμφέροντος και ευρύτατου και διακαούς λαικού και εθνικού ενδιαφέροντος (τουτέστιν της πλειοψηφίας) καθ ον δημοκρατικό τρόπο. Τα οποία επιπλέον είναι και ζητήματα συνταγματικών ατομικών δικαιωμάτων και ανθρωπίνων ελευθεριών και τα οποία καταπατώνται και καταρρακώνονται βαναύσως, εκ της αναχρονιστικής ελλείψεως νομοθετικής κατοχυρώσεως του κοινωνικού και ιερού θεσμού του γάμου μεταξύ ομοφύλων.

Όσοι άλλοι όμως, ασχολούνται είναι ομοφοβικοί, φασίστες και ακροδεξιοί. Στο τέλος όμως θα τα χάσουμε ποίοι τελικά είναι οι ομοφοβικοί, οι φασίστες και οι ακροδεξιοί.

Κατά τα άλλα ο βιαστής του 14χρονου και στη συνέχεια δολοφόνος του 11χρονου κοριτσιού ήταν ελεύθερος, αφενός λόγω επιείκιας και αφετέρου γιατί οι φυλακές είναι γεμάτες από παράτυπους (παράνομα διακινηθέντες, άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων και στοιχείων ταυτότητας αφιχθέντες και πολιτικό άσυλο αιτούμενους) παραβατικούς και εγκληματίες μετανάστες. Γιατί από τους τρομοκράτες, τζιχαντιστές και άλλους, ελάχιστοι συλλαμβάνονται και όταν εκ παραδρομής συμβαίνει αυτό, τυγχάνουν της γνωστής πλέον, διεθνώς ευνοικής μεταχείρισης.

Σημειώνεται τέλος ότι η ενδοοικογενειακή βία είναι άδικη, ανήθικη, τραυματική και απαράδεκτη. Αποτελεί πρόβλημα και μάλιστα πολύ σοβαρό σε ειδικές περιπτώσεις (κλίμακες και καταχρήσεις). Όμως οι υπερβάλουσες καταγγελίες από τρίτους όπως οι γείτονες και οι υποχρεωτικές καταδόσεις από τους γιατρούς κατά παράβαση του ιατρικού απορρήτου, η παραβίαση της ιδιωτικότητας, η κρατική παρακολούθηση και οι αυτεπάγγελτες διώξεις, οφείλονται στις σχετικές, καταχρηστικές, καθ΄υπέρβαση του μέτρου και κατ΄επέκταση κατά παράβαση του δικαίου και του νόμου, διατάξεις τις οποίες νομοθέτησε η κυβέρνηση, εξ΄ιδίων πολιτικών ελατηρίων και καθ΄υπερβάλλοντα ζήλο εξυπηρέτησης της εντεταλμένης ατζέντας της διεθνούς μονοπωλιακής διαπλοκής, που, μεταξύ άλλων, είναι ανελεύθερη, ελεγκτική και παρεμβατική και στις διαπροσωπικές και τις ενδοοικογενειακές σχέσεις. Ομοίως δυσανάλογη, υπερβολική και υποκριτική είναι η ενορχηστρωμένη δημοσιότητα η οποία επιχειρείται για την καλλιέργεια κλίματος βίας και φόβου, άσκησης απολυταρχικής αναγκαστικής κατασταλτικής πολιτικής, αστυνομικής και δικαστικής εξουσίας, επιβολής προσχηματικού ήθους στις ανθρώπινες σχέσεις, δια της δήθεν δημόσιας ασφάλειας και τάξης, αλλά ουσιαστικά για την επικάλυψη και προκατάληψη καταστολής πολύ σοβαρότερης παραβατικότητας και εγκληματικότητας. Αυτά γίνονται μέσω της εκμετάλλευσης των ανθρώπινων σχέσεων και την άσκηση ψυχολογικής και κοινωνικής βίας, της παραπλάνησης και της χειραγώγησης του κοινού. Σε σημείο που να αμφισβητείται και η γνησιότητα διαφόρων αναφορών και περιστατικών. Αφήνουμε τις αρνητικές γενικεύσεις κατά των οικογενειακών θεσμών, καθ΄επίταση του δημογραφικού κ.α.

https://www.efsyn.gr/athlitismos/mpasket/436744_synelifthi-o-nan-toy-panathinaikoy-me-tin-katigoria-tis

https://www.protothema.gr/greece/article/1509663/dioxi-gia-kakourgima-se-varos-tou-pasignostou-poinikologou-gia-ton-xulodarmo-tis-suzugou-tou-askise-o-eisaggeleas/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top