Προεκλογικό Πριμ στους Δημοσίους Υπαλλήλους

Breaking News!

Άρχισαν οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα! Με πριμ στους δημοσίους υπαλλήλους προ των Ευρωεκλογών! Και με συναγωνισμό παροχών και επιδομάτων από το ΣΥΡΙΖΑ με πλειοδοτική εξαγγελία επαναχορήγησης 13ου και 14ου μισθού στο δημόσιο! Και κατηγοριών κατά της κυβέρνησης για πελατειακές σχέσεις, λόγω δήθεν σύνδεσης με την παραγωγικότητα!

Κατόπιν αυτών, ακολουθούν στις Βρυξέλλες πανηγυρισμοί για την Ελλάδα. Ικανοποίηση και στο Βερολίνο και στις λοιπές πρωτεύουσες των Ευρωπαίων πιστωτών της χώρας. Ανάλογα, ενθουσιασμός στους κύκλους της ανεξάρτητης ιδιωτικής παραγωγικής και ανταγωνιστικής Ελληνικής οικονομίας. Από την άλλη, προβληματισμός και κατήφεια στα κέντρα της ημεδαπής και της αλλοδαπής επιχειρηματικής, μιντιακής, κομματοκρατικής και συνδικαλιστικής, διαπλοκής.

Ναι αγαπητοί αναγνώστες, έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα, στη ζωή, στην πολιτική και στη δημοκρατία. Κάποτε αλλάζουν χάρη στις καθεστωτικές μας κυβερνήσεις. Για αυτό καλά κάνετε και τις ψηφίζετε.

https://www.kathimerini.gr/politics/563004358/kasselakis-desmeysi-toy-syriza-i-epanachorigisi-13oy-kai-14oy-misthoy-stoys-dimosioys-ypalliloys/

Μποτιλιαρίσματα στον Κηφισσό

Παρατηρούμε πολλά συχνά τροχαία ατυχήματα και προβλήματα στην κίνηση στον Κηφισσό.

Μπορεί να είναι τυχαία, όπως δεν κοιτάζει και η Αντιτρομοκρατική για καμία δολιοφθορά – disruption; Που είναι και της μόδας τελευταία; Γιατί δεν ξέρεις ποτέ… Εξάλλου, το Σάββα Ξηρό πως τον πιάσανε;

https://www.cnn.gr/ellada/story/417057/kinisi-botiliarisma-ston-kifiso-xamiles-taxytites-se-kifisias-kai-attiki-odo

https://www.iefimerida.gr/ellada/kifisos-mpotiliarisma-poy-ehei-kinisi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top