Κυρ. Μητσοτάκης: Μαχόμαστε τον ακροδεξιό φασισμό στην πράξη, όχι στα λόγια

Στο Ισραήλ όμως μάχονται τον ακροδεξιό φασισμό στα λόγια. Άρα για πρωθυπουργός του Ισραήλ δεν κάνει ο κ. Μητσοτάκης. Αλλά ούτε στην Τουρκία βλέπουμε να έχει ιδιαίτερο ρεύμα ο κ. Μητσοτάκης. Παρά τη διακοπή των τουρκικών παραβιάσεων προφανώς προσωρινά και προφανώς έναντι μυστικών ανταλλαγμάτων σε σχέση με τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο, ενδεχομένως στην Κύπρο και αλλού. Επομένως ούτε για την Ελλάδα κάνει για πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης. ‘Οσο για την Ευρώπη και τις Ευρωεκλογές, η Ελλάδα επί πρωθυπουργίας του, τρώει τη μία Ευρωπαϊκή και διεθνή καταδίκη για το κράτος δικαίου, μετά την άλλη.

Από την άλλη είναι αλήθεια ότι ο ακροδεξιός φασισμός δεν ασχολήθηκε με τα Ελληνοτουρκικά. Άρα ορθώς απεκλείσθει πραξικοπηματικά από τις Ευρωεκλογές. Εκτός αν απεκλείσθει για να μην ασχοληθεί.

Ασφαλώς υπάρχει και το ζήτημα της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος, υπό δικαστική διερεύνηση. Όπως και τα επεισόδια στο περιστύλιο της Βουλής μεταξύ ακροδεξιών φασιστών. Τα οποία, τουλάχιστον κατά τον τύπο, ήταν αυθόρμητα και δεν είχαν σχέση, ούτε με τον ταυτόχρονο αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές, ούτε με την τρομοκράτηση του κοινοβουλίου και του κοινού.

Το ζήτημα της εξαπάτησης, του εκφοβισμού, του εκβιασμού, της εξαγοράς και της χειραγώγησης του εκλογικού σώματος και της νόθευσης της λαϊκής βούλησης και του εκλογικού αποτελέσματος, καλώς κατά τα άλλα διερευνάται από τις δικαστικές αρχές. Ιδίως αφού το κόμμα του κ. Μητσοτάκη φέρεται στις δημοσκοπήσεις να προηγείται της αξιωματικής αντιπολίτευσης με διπλάσιο (!) ποσοστό παρά τα προηγούμενα και το σχεδόν διψήφιο πληθωρισμό, μεταξύ πολλών άλλων.

https://www.efsyn.gr/politiki/kybernisi/431200_ti-mahi-kata-toy-akrodexioy-fasismoy-thymithike-proeklogika-o-k

https://www.kathimerini.gr/politics/government/563003749/kyr-mitsotakis-machomaste-ton-akrodexio-fasismo-stin-praxi-ochi-sta-logia/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top