Πιστοποιητικά για αντισταθμίσεις εκπομπών άνθρακα

Σωστή η θέση της Viohalco. Οι παραγωγικές επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες δεν είναι λιγότερο ευαίσθητες για την οικολογία και το περιβάλλον, ούτε ακόμα για την κλιματική αλλαγή, από καθένα από εμάς. Γνωρίζουν και για την τεχνολογία και για την οικονομία. Η βιομηχανία (βιοτεχνία, εμπόριο και αγροτική παραγωγή) πρέπει να ακούγεται, ιδίως όταν έχει δίκιο, όπως συνήθως συμβαίνει.

https://www.mononews.gr/business/viohalco-den-chrisimopioume-pistopiitika-gia-antistathmisis-ekpompon-anthraka-ine-athemiti-praktiki

Ελληνική και Ευρωπαϊκή βιομηχανία

Ομοίως. Η παραγωγή υλικών, προιόντων, υπηρεσιών και τεχνολογιών είναι οικονομική και εθνική υπόθεση. Οι παραγωγοί ενδιαφέρονται για τα προιόντα και για τη χρήση τους. Επιπλέον οι βιομήχανοι είναι και σοβαροί, πραγματικού επενδυτές.

https://www.capital.gr/oikonomia/3796024/d-papalexopoulos-oratos-o-kindunos-apobiomixanisis-tis-europis-ti-prepei-na-ginei-gia-ta-louketa-tis-biomixanias-stin-ellada/

H εξαπάτηση του εκλογικού σώματος 

Ωστε εξαπατήθηκε το εκλογικό σώμα από τους Σπαρτιάτες και τον Κασιδιάρη; Η δικαιοσύνη όμως δεν ασχολείται με την πολιτική. Υπηρετεί το Σύνταγμα, το νόμο, το δίκαιο και τη δημοκρατία. Για αυτό και παραμονή των ευρωεκλογών άσκησε ποινική δίωξη κατά του έγκλειστου Κασιδιάρη, των συνεργών Σπαρτιατών, ναζιστών, φασιστών και λοιπών πατριδοκάπηλων. Μετά υπερβολές του Κασσελάκη τα περί διεθνών παρατηρητών στις ανεξάρτητες και αδέκαστες Ελληνικές εκλογές. Της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της ισοπολιτείας, της ισονομίας, εννοώ. Της διαφορετικότητας, του πλουραλισμού κλπ. Για αυτό και για όλα, η παράκληση του εκλογικού σώματος προς τις αρμόδιες αρχές, είναι να επεκταθεί ο εισαγγελικός και δικαστικός έλεγχος για την εξαπάτηση του κοινού και τη χειραγώγηση του εκλογικού σώματος και προς άλλες και προς όλες τις κατευθύνσεις.

Δολοφονία Κυριακής

‘Εμφυλη βία και οι γυναικοκτονίες; Και εμείς που νομίζαμε ότι ήταν ανθρωποκτονίες…

Με τη διαπλοκή, πως πάει;

https://www.kathimerini.gr/society/562966138/ta-kena-poy-threfoyn-tin-emfyli-via/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top