Τέμπη – Δικαίωση των Θυμάτων

Η δικαίωση των θυμάτων δεν επέρχεται μόνο με την καταστολή για το παρελθόν. Επέρχεται κυρίως με την πρόληψη για το μέλλον. Μετά από 1+ χρόνο από το δυστύχημα και παρά τα τόσα θύματα και μάλιστα νέους ανθρώπους, δεν έχουμε δει κανένα στοιχείο εκσυγχρονισμού, ασφάλειας και ανάπτυξης των Ελληνικών σιδηροδρόμων. ‘Εστω στην μνήμη των αδικοχαμένων. Να μη δηλώνει αδυναμία η κυβέρνηση, δεν πειράζει. Να μην παραιτείται, πειράζει.

https://www.kathimerini.gr/politics/562947883/marinakis-gia-tempi-i-dikaiosyni-tha-dosei-tis-apantiseis-se-ola-ta-erotimata/

Μισθοί – Αυξήσεις

Η κυβέρνηση πρέπει να δημοσιεύσει τους πίνακες όλων των μισθών του δημοσίου και την αντίστοιχη δημοσιονομική επιβάρυνση. Η Ελλάδα πρέπει να αποτινάξει την πελατειακή, παροχολογική και επιδοματική πολιτική και το απολυταρχικό, παλαιοκομματικό, σοβιετικό πρότυπο του “κράτους πατερούλη”. Η κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει το Σύνταγμα, την ισοπολιτεία και τη δημοκρατία, να απελευθερώσει την αγορά από τα κρατικοδίαιτα ιδιωτικά μονοπώλια και ολιγοπώλια, να δώσει κίνητρα για παραγωγή, ιδίως στον ανεξάρτητο ιδιωτικό τομέα και να ενισχύσει το (θεμιτό) ανταγωνισμό.

https://www.kathimerini.gr/economy/562944154/i-teliki-eisigisi-gia-ton-katotato-mistho/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top