Το Κατεστραμμένο Σύστημα

Trusts, καρτέλ και μονοπώλια στις χρηματοπιστωτικές και εμπορικές αγορές και στα μέσα ενημέρωσης με δεσμούς με δίκτυα εξτρεμιστών και τρομοκρατών στο Ισλάμ και με κυκλώματα άλλων εξτρεμιστών και εχθρών, συστηματικά εκβιάζουν και διαφθείρουν τους  φιλελεύθερους και δημοκρατικούς πολιτικούς, δικαστικούς, εκτελεστικούς, οικονομικούς, νομισματικούς και κοινωνικούς θεσμούς. Στη συνέχεια χρησιμοποιούν τον εκβιασμό και τη διαφθορά για να φορολογήσουν ουσιαστικά τις χώρες και τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Για αυτό επινοούν και χρησιμοποιούν διάφορα χρηματοπιστωτικά σχήματα και απατηλές μεθοδεύσεις που περιλαμβάνουν χειραγώγηση των αγορών, χρεοκοπίες χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και τραπεζών, διαταραχές και εξαρθρώσεις παραγωγής, συναλλαγών, εμπορίου, μεταφορών και επενδύσεων, εναρμονισμένες κερδοσκοπικές επιθέσεις, χειραγωγήσεις τιμών των εμπορευμάτων και της ενέργειας στις αγορές κεφαλαίου, εμπορίου και χρήματος και συναλλαγές με κρυπτονομίσματα. Με τέτοιες τεχνικές βλάπτουν τις αγορές, τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις και ρίχνουν τον κόσμο στον πληθωρισμό και τον στασιμοπληθωρισμό, την ύφεση και τη μόνιμη οικονομική κρίση.

Για να αυξήσουν τη ζημιά, την αναστάτωση και την αταξία, τα μονοπώλια και τα καρτέλ διαπράττουν επίσης σε συνενοχή, συνέργεια μέσω προπαγανδιστικών εκστρατειών παραπληροφόρησης η ψευδοπληροφόρησης ή με άλλους τρόπους βίαιες ενέργειες όπως τρομοκρατικές επιθέσεις, σωματεμπορία και παράνομη μετανάστευση, διάδοση του Covid και εγκλήματα πολέμου. Τα πολιτικά και οικονομικά λάφυρα μοιράζονται στη συνέχεια με συμμαχικές τρομοκρατικές ομάδες κοινού σκοπού, εγκληματικές οργανώσεις και εξτρεμιστικά δίκτυα σε αντίπαλες και εχθρικές χώρες.

Οι προκλήσεις των Ουκρανών εξτρεμιστών κατά των Ρωσόφωνων του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ είναι δώρο για τους εξτρεμιστές και τους ιμπεριαλιστές στη Ρωσία, με τον Πρόεδρο Πούτιν να στέκεται ως ο κύριος πολιτικός ωφελούμενος.

Ο Covid ήταν ένα μεγάλο πολιτικό και οικονομικό δώρο για τους εξτρεμιστές και τους εθνικιστές στην Κίνα με το CPC και τον Πρόεδρο Xi να στέκονται ως κύριοι πολιτικοί ωφελούμενοι. Με την οικονομική, κοινωνική και πολιτική εξάρθρωση του ελεύθερου κόσμου με τον Covid, η Κίνα κέρδισε τουλάχιστον 5-7 χρόνια στην πορεία σύγκλισης με τις ΗΠΑ σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένου του στρατιωτικού. Αυτό αντανακλάται στις αυξημένες διεκδικήσεις της Κίνας στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, τις απειλές στην Άπω Ανατολή και τον Ειρηνικό και στην επιθετικότητα προς την Ταϊβάν.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία ήταν ευλογία για τους κυρίαρχους παραγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου, ειδικά για τη Σαουδική Αραβία ηγέτη του σουνιτικού Ισλάμ. Μετά από δεκαετίες ρήξης και αντιπαράθεσης, η Σαουδική Αραβία συνάπτει ξαφνικά συμφωνία ειρήνης και συμφιλίωσης με το Ιράν που είναι ο ηγέτης του σιιτικού Ισλάμ. Αυτή η ισλαμική και αυταρχική σύμπηξη διαμεσολαβήθηκε από την Κίνα με τις ευλογίες της Ρωσίας. Αυτή η συγκέντρωση προφανώς βασίζεται στην ενέργεια και υποστηρίζεται από εμπόρους πετρελαίου και φυσικού αερίου και μεγάλες εταιρείες. Την εμβέλεια των επιπτώσεών της στην ευρύτερη Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στην Υεμένη, το Ιράκ, τη Συρία, τον Λίβανο, τη Λιβύη, την Αίγυπτο και την Παλαιστίνη πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχουμε δει αντιδράσεις από το Ισραήλ σε αυτή την ισλαμική εδραίωση. Εκεί η κυβέρνηση είναι κατά σύμπτωση η μη απασχολημένη με αντιδημοκρατικές και ανελεύθερες αλλαγές και στόχο να υπονομεύσει την πολιτική ανεξαρτησία της Ισραηλινής δικαιοσύνης.

Ειδικά στην οικονομία, η πορεία του παγκόσμιου πληθωρισμού είχε ξεκινήσει με κερδοσκοπικές αυξήσεις τιμών προϊόντων και εμπορευμάτων που προκλήθηκαν από διαταραχές λόγω Covid της λειτουργίας των τερματικών σταθμών φορτίων στα κύρια λιμάνια της Κίνας και των Η.Π.Α. Ο πληθωρισμός ενισχύθηκε από τις πολλαπλές αυξήσεις των τιμών του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, που προκάλεσε το κύμα των κυρώσεων που ακολούθησε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και από τις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας που συνδέονται βολικά με το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και που αυξανόμενες επιδοτούνται επωφελώς για αυτούς `από κράτη και ανθρώπους που φορολογούνται.

Για την εξίσου τυχαία η μη,`κατάρρευση και διάσωση της Silicon Valley Bank και της First Republic Bank, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ διοχέτευσε άλλα 300 δισεκατομμύρια υπέρ στηριζόντων δικαιούχων τραπεζών. Μικρότερα ποσά έχουν δεσμεύσει η Εθνική Τράπεζα της Ελβετίας και η UBS για την Credit Suisse.

Ταυτόχρονα, ο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, το οποίο δεν αναγνωρίζεται από τη Ρωσία ή τις ΗΠΑ, μόλις εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του Προέδρου Πούτιν για απέλαση παιδιών από την Ουκρανία στη Ρωσία. Αυτό το ένταλμα εκδίδεται από το ΔΠΔ προφανώς σαν φόρος τιμής στον Πρόεδρο Πούτιν για τις ηρωικές πολιτικές και στρατιωτικές προσπάθειές του να υπερασπιστεί τη Ρωσία και να προστατεύσει τα ρωσικά εθνικά συμφέροντα έναντι των δυνάμεων του Προέδρου Ζελένσκι, στον πόλεμο των κακοποιών.

Τέλος αυτή την εβδομάδα, οι Πρόεδροι Putin και Xi συναντώνται για να εδραιώσουν το μπλοκ ισχύος και εξουσίας τους, να ευχαριστήσουν τα ιδιωτικά διεθνή τραστ, τα μονοπώλια και τα καρτέλ για τη συνεργασία, να μοιραστούν τα λάφυρα από το κατεστραμμένο και λεηλατημένο σύστημα και όλοι μαζί να γιορτάσουν την ίδρυση του νέου.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί περισσότερα έρχονται.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Παρεμπιπτόντως, όσον αφορά τη δολιοφθορά των αγωγών Nord Stream, γιατί η Ρωσία δεν επισκευάζει τους σωλήνες που βρίσκεται κομμένοι σε ρηχά νερά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top